Håpet
Helse

Bli bevisst tankene dine

Alt vi sanser de første leveårene setter seg i det ubevisste sinn. De tankene spilles av resten av livet dersom du ikke endrer de.

Tankene blir lagret som et minne som du kan hente frem om det er for å forsterke en positiv opplevelse eller helbrede en negativ opplevelse. Slik kan vi være våre egne magiske skapere. 🙂

 

Etter bøkene «Secret» og «Loven om tiltrekning»  var  det  mye fokus på de positive tankene.  Vi lærte at det var bare de tankene som skulle anerkjennes mens de «negative» skulle ignoreres.    Etterhvert har vi skjønt at å undertrykke tanker vi ikke liker ikke blir borte men påvirker oss når vi minst forventer det. derfor er det like godt å få de fram i lyset og ta kontroll over dem.  

 

Alle tanker kan  anerkjennes men vi kan selv bestemme hvilke tanker som skal få dominere sinnet vårt.

 

 Vi har alle en indre dialog og når vi vet at ordene har hver sin vibrasjon og påvirkningskraft, er det greit å vite hvilke ord vi velger å tenke. Den indre dialogen er med på å bestemme hvordan vi føler oss, den pusher oss enten fremover eller holder oss tilbake.

 

Tankene påvirker følelsene og å tenker jeg  at «jeg er god nok »  løfter det meg opp og fram og handlingene  blir deretter.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.