Godt nytt år !

Et år er over og jeg gleder meg til nytt år og nye muligheter. Jeg elsker begynnelser og 2022 klinger så fint. Glede, dans, musikk, kjærlighet og utvikling er mine ønsker for året. Skriving, maling og hagerabeid har gitt mening i 2021. Jeg har vært mye alene og trives heldigvis i mitt eget selskap. Jeg har også blitt bedre venn med ensomhetsfølelsen som av og til besøker meg men sjeldnere nå enn tidligere.

God nytt år !

Hvis den dukker opp er det noe jeg trenger å kjenne på. Jeg hilser den velkommen og spør hva den vil. – Hvilken følelse trenger jeg å kjenne på i dag ? Er det savn og lengsel , følelse av uteforskap, eller føler jeg meg forlatt ? Disse følelsene kan en også ha om en er sammen med noen og min erfaring er at det kan føles værre.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.