Om meg

Hei ! Jeg heter Wenche Jo Hoem og jobber foreløbig online som Intuitiv veileder.

Jeg bor i Tønsberg og tar i mot kunder der fra August 2020

Jeg er clairvoyance, forfatter, kroppsterapeut, mental trener, en sterk overlever og healer. Jeg har alltid vært en søkende sjel og tenkt utenfor boksen, grunnleggende optimist og ser muligheter /gull i det meste.

Jeg er modig, intuitiv, praktisk, teknisk, handlingsorientert og får fort oversikt på hva som ligger bak det du sliter med.  Jeg kjenner godt til det offentlige/ alternative helsevesen og har stor tro på et godt samarbeid mellom de slik at vi får den beste hjelpen.

Jeg trives godt når jeg får være sammen med barn, dyr, inspirere andre og bli inspirert. Jeg elsker å skrive, male og være i kreativ flyt.

Arbeidsliv

Jeg har jobbet med mennesker fra fødsel til grav. Det har vært innenfor helse og utdanning som Hjelpepleier og  Spesialpedagog i skolen, Pedagog i barnehagen og som veileder for Voksne for barn  har jeg hjulpet mange familier. 

Coach utdanning og kroppsterapeut utdanning og Rosenmetoden ved Axelssons Bodywork school

Pedagogisk psykologi, Silvametoden, Akasha healing ved Makani academy, Hypnoterapi ved Henry Leander Andersen, Access Bars Consciousness 1+2 Dyretolkning ved Sissel Grana, Ulike traume kurs, Kurs for pårørende til rusavhengige, Englecoaching, Yogamassage, Koppingmassasje, Ulike traume kurs «Take it or leave it» med Gro Helen Tørum og Marianne Marthinussen.

 Rainbow Reiki  Healingutdannelse. «Fra utbrenthet til opplysthet», «Tilgivelseskurs» av sjaman Pål Espen Vanvik

Kurs og alternative bøker trodde jeg skulle løse mine problem men det var helt feil. Den viktigste og nødvendige læringen handler om å vende blikket innover. Alle svarene har jeg selv og det har du også.