Helse

Redselen for å bli avslørt

Det kreves stadig mer energi for å holde følelsene under kontroll. En trykkoker som stadig lekker og avslører kan føles som en katastrofe for deg.

Vi reagerer ulikt på det trykket vi går rundt med. Noen reagerer med fysiske smerter, andre med mentale utfordringer som angst, depresjon, aggresjon men mest vanlig er en kombinasjon av de  symptomene.

Trøstespising, oppussing, shopping,  fysisk aktivitet, overdreven jobbing, kurs, flytting og reising er noe folk gjør for å komme unna egne følelser.  Vi passer på å holde oss i aktivitet slik at vi slipper å kjenne på det ubehagelige.

Vi er kommet inn i et gir som går på å gjøre det vi alltid har gjort og det er å overleve.  Det blir en kamp som til slutt ender ut i sykdom for mange.

Mye av fluktrutene jeg allerede  har nevnt gir en form for » rus» og vi kommer bort fra oss selv og det vi bærer på og da er hensikten oppnådd.

Andre fluktmuligheter som alkohol og medisiner er akseptable så lenge personen har kontroll og  beholder fasaden, narkotika er ikke akseptert men det handler akkurat om det samme.

Meld deg på listen min og vær med på  trekning i juli av en gratis time til meg.  Bor du langt unna kan du velge  Intuitiv veiledning med eller uten video. 

Behandlinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.