Helse

Vaksine, nei takk !


Jeg skal ikke ha koronavaksinen og den følelsen fikk jeg med det samme jeg hørte om den.  Følelsen stoler jeg 100 % på og jeg har ikke noe fornuftig å si for eller mot vaksiner generelt eller denne vaksinen. 


Jeg  lytter 100 % til min kropp og er ingen vaksinemotstandere som noen ville likt å kalle meg. Det er også de som mener at en ikke bryr seg om andre hvis en ikke tar vaksina og det er jo helt absurd.

 Det er mye informasjon om vaksiner der ute  og noe har jeg snappet opp. Men til å begynne med styrte jeg bevisst unna for jeg behøvde  ikke den informasjonen.. Det fyller bare hodet mitt med masse  greier jeg ikke trenger.  Den beste informasjonen har jeg selv og min kropp vet hva som er riktig.  Det gjelder bare å lytte til den.  
Du må gjøre det som er rett for deg og lurer du på hvordan du kan lytte til din intuisjon kan du bestille time her.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.