Bli bevisst tankene dine

Alt vi sanser de første leveårene setter seg i det ubevisste sinn. De tankene «spilles» av resten av livet dersom du ikke endrer de. De blir lagret som et minne som du kan hente frem når du trenger det, enten det er for å forsterke en positiv opplevelse eller helbrede en opplevelse. Det er dette som gjør oss til magiske skapere. 🙂

wenchehoem.no/vart-ubevisste-sinn

Positive tanker skaper positiv virkelighet men det er viktig å slippe til de negative tankene også.  Etter bøkene secret og loven om tiltrekning kom har det vært for mye fokus på det positive og ikke alt det andre. Det har bidratt til at mange har vært redde for å vise det som vi kaller for negative tanker. Det er viktig at vi anerkjenner alle tankene våre, og bli bevisst på hvilke tanker som skal får dominere på det indre plan.

Vi har alle en indre dialog og når vi vet at ordene har hver sin vibrasjon og påvirkningskraft, er det viktig å være klar over hvilke ord vi velger å tenke. Den indre dialogen er med på å bestemme hvordan vi føler oss, den pusher oss enten fremover eller holder oss tilbake.

Tankene påvirker følelsene og å tenke at «jeg er god nok » gir en helt annen følelse enn om du tenker det motsatte. Den løfter deg opp og fram og handlingene dine blir deretter. Men er det tanker om at jeg ikke er god nok, så er det viktig å se på det også for de kan lede oss til andre gullskatter som kan transformeres og skape ett bedre liv for oss.

Tanker påvirker følelsene og motsatt så å helbrede vonde opplevelser vil også påvirke tankene dine. Bærer du på noe i ditt indre som tapper deg for kraft, er det en bra investering.

Ønsker du en endring fra å tenke fordomsfulle tanker og være kritisk mot andre og deg selv er det første steg. Neste steg er å bli bevisst hva du til enhver tid tenker uten å fordømme tankene dine eller jage dem unna. Aksepter at de er der og se hva de vil fortelle deg. Og husk tankene dine er ikke deg 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.