Håpet
Helse

Bli bevisst tankene dine

Alt vi sanser de første leveårene setter seg i det ubevisste sinn. De tankene «spilles» av resten av livet dersom du ikke endrer de.

De blir lagret som et minne som du kan hente frem når du trenger det, enten det er for å forsterke en positiv opplevelse eller helbrede en opplevelse. Det er dette som gjør oss til magiske skapere. 🙂

wenchehoem.no/vart-ubevisste-sinn

Positive tanker skaper positiv virkelighet men det er viktig å slippe til de negative tankene også.  Etter bøkene secret og loven om tiltrekning kom har det vært for mye fokus på det positive.  Det har bidratt til at mange har vært redde for å vise det som vi kaller for negative tanker.  Det er viktig at vi anerkjenner alle tankene våre, og er bevisst på hvilke tanker som skal få dominere livet vårt.

Vi har alle en indre dialog og når vi vet at ordene har hver sin vibrasjon og påvirkningskraft, er det viktig å være klar over hvilke ord vi velger å tenke. Den indre dialogen er med på å bestemme hvordan vi føler oss, den pusher oss enten fremover eller holder oss tilbake.

Tankene påvirker følelsene og å tenke at «jeg er god nok »  løfter deg opp og fram og handlingene dine blir deretter.

Ønsker du en endring fra å tenke fordomsfulle tanker og være kritisk mot andre og deg selv er det første steg. Neste steg er å bli bevisst hva du til enhver tid tenker uten å fordømme tankene dine eller jage dem unna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.