Personvern

Denne personvernerklæring forklarer hvordan  jeg samler inn personopplysninger i virksomheten min.  Wenche J Hoem er ansvarlig for din kontaktinformasjon

Organisasjonsnummer  : 9957867

Epost : wenchehoem12@gmail.com

Dine rettigheter :  Hvis du vil benytte deg av dine rettigheter sender du meg en E-post på wenchehoem12@gmail.com Du har krav på svar så raskt som mulig og seneste innen 30 dager. Du kan be om kopi av alle opplysninger vi behandler om deg, og be oss om å rette de opplysninger som ikke er riktige.  Hvis jeg behandler opplysninger om deg på bakgrunn av berettiget interesse har du rett til å protestere på det.

Dataportanbilitet :

Hvis jeg behandler opplysningene om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt kan du be meg om å overføre opplysninger om deg  til deg eller til en behandlingsansvarlig.  Du kan klage til datatilsynet på min behandling av personopplysninger..  Jeg  håper at du vil si fra direkte til meg først, slik at jeg kan prøve å løse saken på en god måte.

Hvem jeg behandler personopplysninger om :

Jeg behandler personopplysninger om :  Kunder,  Potensielle kunder, Besøkende på nettsiden , Kontaktpersoner hos leverandører og samarbeidspartnere.

Hvordan samler jeg inn personopplysninger.

Det er frivillig å oppgi personopplysninger til meg.  For at jeg skal kunne levere produkter eller tjenester trenger  jeg en del  opplysninger fra deg for å kunne gjennomføre handelen.  Jeg hverken kjøper, leier eller selger personopplysninger fra eller til andre. Jeg bruker ikke automatiserte avgjørelser eller profilering i behandlinger av personopplysningene dine.

Jeg behandler personopplysningene når noen

  • Inngår en avtale med meg om kjøp av produkter / tjenester.
  • Sender meg E-post sms, sosiale medier eller annen korrespondanse.
  • Melder seg på nyhetsbrev.
  • Bruker nettsiden min
  • Sender inn en henvendelse via kommunikasjonsverktøy eller kontaktskjema på nettsiden min.

Kommentarer :

Når du legger inn kommentar på siden min,  lagres informasjonen,  IP -adressen og nettleserversjonen som er gitt inn i kommentarskjemaet.   Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.   En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der.  Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/.

Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media : Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer :

Jeg oppbevarer innsendt informasjon i en viss tidsperiode for  kundeservice men bruker ikke opplysningene til markedsføring.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på nettstedet, kan du be meg om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Har du en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil jeg opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Redigerer eller publiserer du en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Hvor lenge oppbevarer jeg opplysninger om deg ?

Legger du igjen en kommentar blir kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at jeg kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør. For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Dine rettigheter når det gjelder opplysninger jeg har om deg

Har du en konto på nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om at jeg sletter alle personopplysninger jeg  har om deg.

Min  kontaktinformasjon er  Wenche J Hoem,  Telefon  93695260,  Epostadresse : wenchehoem12@gmail.com.  Min nettsted adresse er: https://www.wenchehoem.no