Indre barn veiledning

As babies we know only our connection with everything. We think we are everything, until we gradually discover the illusion of separation, and the resulting fear.

Guruji and his Pearls of wisdom, Anji Pink

Voksne som har utviklet trygg tilknyting kan gi seg selv støtte og trøst. Slik er det ikke for alle og slik var det ikke for meg.

Var det slik for deg også ? Da hadde du ikke annet valg enn å undertrykke de følelsene. Du svelget, holdt pusten, trakk deg unna og gjorde deg usynlig. Du trodde det var noe feil med deg. Det kan også være at du gjorde det motsatte, tok mye plass, bråkte og fikk kjeft for det. Alt ble feil og du ble en hakkekylling. Etterhvert som årene gikk ble de undertrykte følelsene til muskelspenninger, utmattelse og kroniske plager.

Les dette innlegget og se om du kjenner deg igjen Fangevokteren

Hva kan Indre barn veiledning gjøre for deg ?

Å komme i kontakt med følelsene som ble avvist og undertrykt er en snarvei til helbredelse. Å føle seg forstått av noen som rommer og aksepterer de sårbare følelsene kan være forløsende og bidra til ny endring i livet ditt. Jeg veileder deg trygt gjennom prosessen og det er hele tiden du som bestemmer hvor langt du ønsker å gå. Kontakt