Tankene mine.

Etter bøkene «Secret» og «Loven om tiltrekning» ble det  mye fokus på de positive tankene.   Vi lærte at positive  tanker skulle anerkjennes mens de «negative» skulle ignoreres.  I dag vet vi at det er helt feil, tanker som undertrykkes blir ikke borte og de påvirker oss om vi er bevisst de eller ikke. De ubevisste tankene er de vi handler ut i fra og vi vet at ordene har hver sin vibrasjon og påvirkningskraft.

Den indre dialogen pusher oss enten fremover eller holder oss tilbake. Jeg endret mine og alt ble mye lysere. De som var der fra før var ikke mine og jeg sluttet å tro på dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.