Tankene våre

Etter bøkene «Secret» og «Loven om tiltrekning» ble det  mye fokus på de positive tankene.   Vi lærte at positive  tanker skulle anerkjennes mens de «negative» skulle ignoreres.  I dag vet vi at det er helt feil.  Tanker som undertrykkes blir ikke borte av den grunn og de påvirker oss hele tiden om vi er bevisste de eller ikke.  De ubevisste tankene spilles av resten av livet dersom du ikke endrer de.  Det er de vi handler ut i fra.  Tanker påvirker følelsene og motsatt og min og andres erfaring er å jobbe med begge deler og det starter med bevisstgjøring.  Hvorfor tenker jeg slik og hvorfor følte jeg det er gode spørsmål å stille seg selv.

Vi vet at ordene har hver sin vibrasjon og påvirkningskraft og den indre dialogen pusher oss enten fremover eller holder oss tilbake.  Jeg endret mine og alt ble mye lysere.  De som var der fra før var ikke mine og jeg sluttet å tro på dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.