Tankens kraft

Etter bøkene «Secret» og «Loven om tiltrekning» og lignende litteratur, ble det mye fokus på de «positive» tankene. De skulle anerkjennes, mens de «negative» skulle fornektes. I dag vet vi at det er helt feil, tanker som undertrykkes blir ikke borte og de påvirker oss om vi er bevisst de eller ikke.

I dag vet vi at det er feil, tanker som undertrykkes blir ikke borte. De påvirker oss om vi er bevisst eller ikke. ca 90 prosent av handlingene våre er fra det ubevisste sinn og har vi og det som ble lagret der er ikke fra oss selv.

Les om det ubevisste sinn og hvordan lagringen skjer : Vårt ubevisste sinn

Jeg liker ikke å sette meg til doms over det ene eller det andre for i mine øyne er vi alt. Dualiteter som ondt/godt eller snill /slem eller flink for den slags skyld. Det er viktig å anerkjenne det som er og når jeg ble kjent med ubevisste i meg, ble det endring. Jeg sluttet å tro på ordene, når jeg aksepterte de mistet de også sin kraft. Den indre dialogen pusher oss enten fremover eller holder oss tilbake.

Ordene har hver sin vibrasjon og påvirkningskraft, så å mene det vi sier har en helt annen kvalitet enn fine ord for syns skyld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.